Velkommen til Jazz på Kampen i Kampen Kirke, konsertserien hvor du møter sentrale skikkelser fra den norske jazzscenen. Både nyetablerte, såvel som for lengst etablerte navn, møtes i den flotte kirke-akustikken på Thorbjørn Egners Plass for å gi en helt unik konsertopplevelse.


︎︎︎ Facebook
︎︎︎ Instagram
︎︎︎ Ticketo

En vesentlig del av konseptet er at unge, "up-and-coming" talenter vil bli invitert til å spille sammen med noen av Norges beste, etablerte musikere. Slik skaper vi både en spennende plattform for gjensidig musikalsk utvikling, og et friskt tilskudd til både Kampens og Oslos kulturliv. Så langt har vi hatt besøk av artister som Tore Brunborg, Hanna Paulsberg, Siril Malmedal Hauge, Hans Hulbækmo, Olga Konkova, Hüm, Linda Sikhakhane og mange flere.Upcoming events

Bakgrunn


Kampen Kirkes kantor, Colin, har lenge hatt en drøm om jazzkonserter i kirken, ikke minst siden "Kampenjazz" flyttet til Grønland for en stund tilbake. En tilfeldig samtale med vår daglig leder, Philip Skopakov, avslørte at vi var på leting etter nye lokaler for konsertene vi hadde hatt tidligere og som viste seg å være litt for krevende både akustisk og plassmessig for kafeens beskjedne rom.

Etter videre samtaler med gitarist og tidligere samarbeidspartner, Martin Nodeland, var det i boks - Jazz på Kampen gjenoppstår i kirken! Initiativtakerne tror serien i denne nye settingen kommer til å bli helt magisk. Martin har en lang liste over artister han vil invitere.

Bøgata 10, 0655 Oslo
+47 986 38 904 / E-post